Skip directly to content

ONTDEK ONZE KORNUIT CROWD CAM

on 25/07/2016
Category: 
Nieuws
Description and Photo: 
Description 1: 

Festival-aftermovies zullen nooit meer hetzelfde zijn.
 

Wij presenteren de Kornuit Crowd Cam!

 

Een festival is meer dan alleen muziek en vrienden. Het is een gevoel. Om dit vast te leggen hebben we speciale features toegevoegd aan een TomTom Bandit Action Cam. G-Force, hartslag, afstand en snelheid, temperatuur en decibels – allemaal data die gemeten wordt terwijl de Kornuit Crowd Cam het festivalterrein rond gaat en van festivalganger aan festivalganger wordt doorgegeven. Het resultaat? Een festival vastgelegd en gefilmd door festivalgangers zelf. 

Imagen News 1: 
Description and Video: 
Description 2: 

En het te pakken krijgen van de Crowd Cam heeft nog veel meer benefits! Er worden namelijk direct berichten gestuurd naar de Crowd Cam met bijvoorbeeld opdrachten of vette extra’s. Heb jij hem op het juiste moment in je bezit, kan dit je bijvoorbeeld toegang verschaffen tot de backstage area waar je een exclusief kijkje kunt nemen achter de schermen, kun je een wachtrij skippen of een gratis biertje halen bij de Kornuit bar. Allemaal goede redenen om de Crowd Cam op te zoeken!

Description and Photo 3: 
Description 3: 

 

Houd de Kornuit Facebook pagina in de gaten om te zien op welk festival de Kornuit Crowd Cam als volgende te vinden is en dans jezelf de aftermovie binnen. Of nog beter, krijg de Kornuit Crowd Cam in handen, maak zelf de vetste beelden en leg jouw ultieme festivalgevoel vast!

Imagen News 3: